Zo creëer je de ideale plek om in eigen tuin te dineren

Het mooie weer komt eraan en dus is de tijd weer gekomen dat we buiten kunnen eten. Lekker de barbecue aansteken of een zelfgemaakt diner in de tuin opeten met je gezin of een groter gezelschap. Niets is leuker dan dat op een zwoele zomeravond. Maar hoe creëer je een gezellige plek buiten, die ook nog eens comfortabel is? Lees snel verder en kom daar achter!

Zorg voor een comfortabel tuinset

De eerste stap is natuurlijk om een tuinset te hebben om aan te eten. Het allerbelangrijkste is daarbij de stoel. Je wilt uren kunnen zitten op de tuinstoel, maar hij moet ook mooi zijn en bij de stijl van de tuin passen. Nog op zoek naar een comfortabele en mooie tuinstoel? Bekijk dan eens de collectie tuinstoelen van Kees Smit Tuinmeubelen en vind de perfecte tuinstoelen die passen bij jouw stijl. De tuintafel moet ook groot genoeg zijn voor al het eten en het gezelschap. Toch te weinig plek? Zet er dan een bijzettafel bij of een sidetable. Zo wordt de eettafel niet te vol, maar heb je wel al het eten bij de hand. Toch liever op een loungeset dineren? Dan is een dining loungeset ideaal. Hierbij eet je toch aan een hoge tafel, maar zit je wel lekker op een loungebank.

Tuin sfeervol

Kleed de tafel leuk aan

De aankleding is ook niet onbelangrijk. Je wilt natuurlijk een gezellige en knusse sfeer creëren. Leg een mooi kleed of enkele placemats op de tafel en zet hier servies en bestek op. Heb je meerdere gangen? Ga dan voor verschillende bordjes en kommetjes in verschillende groottes, maar zorg wel dat al het servies bij elkaar past. Kleed de tafel verder mooi aan met een dienblad met daarop vaasjes met bloemetjes. Kies voor verschillende kleuren en groottes vazen. Dit geeft een speelse look en zorgt voor een gezellige uitstraling in de tuin.

Zorg voor sfeerverlichting

Sfeervolle verlichting maakt het plaatje helemaal compleet zodra het donkerder wordt. Hang mooie lampionnen of lichtslingers op voor een feestelijk en gezellig effect. Liever vuurlicht gewild? Zet dan een mooie gaslantaarn op tafel. Dit is een echte eyecatcher die flikkerende vlammen veroorzaakt. Hierdoor creëer je het ultieme knusse gevoel.

Zet tot slot een lekker muziekje op. Ga lekker in je comfortabele tuinstoel zitten en het genieten en eten kan beginnen!

Downloading our folder

To download our folder we require you to fill in your name and email address.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.