Vergelijken: Dit zijn de beste draagbare kleine barbecues van 2023

In de zomermaanden is barbecuën een populaire activiteit. De meeste mensen beschikken thuis over een barbecue in de tuin, maar wat als jij een barbecue wil meenemen op reis? In dit artikel bespreken we een aantal compacte barbecues die ideaal zijn voor de camping, het strand of een picknick in het park. Deze barbecues zijn lichtgewicht en hebben een handzaam formaat. Merken zoals Weber en Barbecook bieden draagbare houtskoolbarbecues aan in verschillende maten en materialen, zodat je de perfecte optie voor jouw behoeften kunt vinden. Mini kamado's, zoals die van The Bastard en Green Egg, zijn kleiner dan traditionele kamado's en bieden toch dezelfde hoge kwaliteit en veelzijdigheid. Ben jij op zoek naar een handzame barbecue? Bekijk hieronder de opties. 

Draagbare bbqDRAAGBARE BBQ HOUTSKOOL BBQ MINI KAMADO'S ELEKTRISCHE BBQ GASBARBECUES DESIGN BARBECUES

 

 

Draagbare barbecues

Als je op zoek bent naar een draagbare barbecue, zijn er verschillende merken waar je uit kunt kiezen, waaronder Milkamax, Kenluck en Bo-Camp. Deze merken bieden compacte en kleine barbecues die gemakkelijk mee te nemen zijn naar het park, het strand of zelfs op de camping. Een draagbare barbecue is ideaal voor mensen die graag buiten koken en van de zomer willen genieten zonder te veel gedoe. Met een draagbare barbecue kun je heerlijk grillen en genieten van het buitenleven, waar je ook bent. 

Voordelen van deze draagbare barbecues

✅  Extreem lichtgewicht barbecues
✅  Voorzien van handig handvat
✅  Ideaal voor trips in de bergen of het bos. 
✅  Geschikt voor maximaal 3 a 4 personen. 
✅  Beste koop: Kenluck buddy barbecue

 

Mini kamado barbecues

Als je op zoek bent naar een kleine kamado barbecue, zijn er verschillende merken waar je uit kunt kiezen, waaronder Grill Guru, The Bastard en Big Green Egg. Deze merken bieden mini kamado's en kleine keramische barbecues die ideaal zijn voor mensen met beperkte ruimte of die graag een draagbare optie willen hebben. Een kleine kamado barbecue is perfect voor het bereiden van heerlijke gerechten met die authentieke smaak en het behouden van vocht en sappen in het eten. Deze barbecues zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gemakkelijk te gebruiken. Met een kleine kamado barbecue kun je overal genieten van heerlijk gegrild eten.

Voordelen van deze mini kamado's

✅  Zeer warmtevast door de keramische kap
✅  Zwaarder dan de meeste barbecues
✅  Ideaal voor low and slow grillen
✅  Geschikt voor maximaal 4 a 5 personen. 
✅  Beste koop: The Bastard Urban Compact

 

Kleine houtskoolbarbecues

Als je op zoek bent naar een kleine houtskoolbarbecue om mee te nemen, zijn er verschillende merken waar je uit kunt kiezen, waaronder Wolff, Barbecook en Weber. Deze merken bieden compacte en draagbare houtskoolbarbecues die ideaal zijn voor het grillen van heerlijke gerechten buitenshuis. Een draagbare houtskoolbarbecue is perfect voor mensen die van de authentieke smaak van houtskool houden en graag buiten koken zonder al te veel gedoe. Deze barbecues zijn eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk mee te nemen naar het park, de camping of het strand. Met een kleine houtskoolbarbecue kun je overal genieten van heerlijk gegrild eten.

Voordelen van deze compacte houtskoolbarbecues

✅  Goed te verplaatsen richting het park
✅  Vlees met échte grillsmaak 
✅  Zowel staand model als tafelmodel
✅  Geschikt voor zeker 5 a 6 personen
✅  Beste koop: Weber compact kettle 

 

Compacte elektrische barbecues

Als je op zoek bent naar een kleine elektrische barbecue, zijn er verschillende merken waar je uit kunt kiezen, waaronder Techwood, Weber en Outdoorchef. Deze merken bieden compacte barbecues op elektra die ideaal zijn voor mensen met beperkte ruimte of die graag een lichtgewicht optie willen hebben. Een kleine elektrische barbecue is perfect voor mensen die op een veilige en gemakkelijke manier willen barbecueën, zonder gebruik te maken van traditionele brandstoffen zoals houtskool of gas. Deze barbecues zijn eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken.

 

Gasbarbecues van klein formaat

Als je op zoek bent naar een kleine draagbare gasbarbecue om mee te nemen op vakantie, zijn er verschillende opties op de markt. Een van de bekendste merken is Weber, dat de Go Anywhere serie heeft ontwikkeld. Deze lichtgewicht gasbarbecue is gemakkelijk mee te nemen en heeft een kookoppervlak van ongeveer 42 bij 26 centimeter. Een andere optie is de NomadiQ Holiday, die ook een compact ontwerp heeft en makkelijk te vervoeren is. Een derde optie is de Campingaz Party Grill, die nog compacter is en beschikt over verschillende kookfuncties. Of je nu gaat kamperen of een dagje naar het strand gaat, er is altijd wel een kleine gasbarbecue die bij je past.

 

Luxe kleine barbecues

Als je op zoek bent naar een mooie kleine barbecue met een compact en luxe design, zijn er verschillende merken waar je uit kunt kiezen, waaronder Cobb, Green Egg en Barbecook. Deze merken bieden compacte design barbecues die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook van hoogwaardige kwaliteit zijn en uitstekende prestaties leveren. Een kleine design barbecue is perfect voor mensen die van stijlvolle en functionele producten houden en graag willen genieten van heerlijk gegrild eten in stijl. Met deze luxe barbecues kun je overal en altijd een geweldige barbecue-ervaring hebben.

 

 


 

Meer informatie over draagbare barbecues

Als het gaat om barbecues, zijn compacte draagbare barbecues de laatste tijd erg populair geworden. Deze barbecues zijn ideaal voor mensen die graag buiten koken, maar geen grote buitenruimte hebben. Ze zijn klein genoeg om in een kofferbak te passen en kunnen gemakkelijk worden meegenomen naar parken, stranden of zelfs op een kampeertocht. In deze tekst zal ik je informeren over de verschillende soorten draagbare barbecues, hun voor- en nadelen en bekende merken.

Het gemak van Japanse mini kamado's

Mini-kamado's Een mini-kamado is een kleine versie van een traditionele Japanse kleioven die wordt gebruikt om te koken, roken en grillen. Mini-kamado's zijn geweldig voor mensen die houden van de authentieke smaak van houtskool en rook, maar niet de ruimte hebben voor een grote kamado. Voorbeelden van mini-kamado's zijn de Kamado Joe Jr en The Bastard Small. Het voordeel van een mini-kamado is dat ze veelzijdig zijn en kunnen worden gebruikt om te grillen, roken, bakken en zelfs pizza's te maken. Een nadeel is dat ze duur kunnen zijn en soms moeilijker schoon te maken zijn dan andere soorten barbecues.

Traditionele houtskoolbarbecues in compact formaat

Kleine houtskoolbarbecues Een kleine houtskoolbarbecue is de meest traditionele vorm van barbecue. Deze barbecues zijn compact, lichtgewicht en betaalbaar. Voorbeelden van kleine houtskoolbarbecues zijn de Weber Smokey Joe en de Barbecook Joya. Het voordeel van deze barbecues is dat ze relatief goedkoop zijn en gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn ook perfect voor het grillen van kleine hoeveelheden voedsel. Het nadeel is dat het vuur niet altijd gemakkelijk te controleren is en dat het lang kan duren om de barbecue op te warmen.

Elektrische barbecues beperken rookoverlast

Compacte elektrische barbecues Een compacte elektrische barbecue is een ideale optie voor mensen die in een appartement wonen en geen gebruik kunnen maken van een houtskool- of gasbarbecue. Deze barbecues zijn plug-and-play en worden geleverd met een snoer dat in een stopcontact past. Voorbeelden van compacte elektrische barbecues zijn de Weber Q1400 en de Barbecook Pulse. Het voordeel van deze barbecues is dat ze schoon, snel en gemakkelijk te gebruiken zijn. Daarnaast is de rookoverlast minimaal. Het nadeel is dat ze niet de rokerige smaak kunnen bieden die een houtskool- of gasbarbecue kan bieden.

Kleine barbecues van absolute topmerken

Enkele bekende merken die compacte draagbare barbecues aanbieden, zijn Weber, Barbecook, Green Egg en The Bastard. Deze merken bieden een scala aan opties voor alle soorten barbecues op de camping, park of het strand. Weber staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid, terwijl Barbecook bekend staat om zijn betaalbare opties. Green Egg en The Bastard staan bekend om hun kamado-barbecues en worden beschouwd als de topmerken in deze categorie.

Downloading our folder

To download our folder we require you to fill in your name and email address.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.