Wees lief voor moederlief

Het is natuurlijk een cliché om te zeggen dat je elke dag met je moeder om moet gaan alsof het  Moederdag is, en dat klopt ook wel, alleen is het toch leuk om haar eens èxtra in het zonnetje te zetten. Zet ‘s ochtends bijvoorbeeld spontaan een kopje koffie, of maak een ontbijtje op bed. Hoe klein het gebaar ook is, het wordt goed ontvangen.

 

De leukste Moederdag cadeaus voor in de tuin

Stel je wil op Moederdag 2022 je moeder verwennen met een Moederdag cadeau voor in de tuin, waar kun je dan aan denken? Om te beginnen: 

  • Tuinplanten 
  • Potten
  • Benodigdheden voor een terrarium
  • Tuinmeubilair
  • Bos bloemen

Met deze moederdag cadeaus kun je vrijwel niet de mist ingaan. Het maken van een terrarium is ook meer dan een cadeau alleen. Koop twee sets benodigdheden en maak er een gezamenlijke activiteit van. Een middag knutselen is alsof je jaren teruggaat in de tijd, alleen hoeft moeders nu niet meer te doen alsof ze het knutselwerkje mooi vindt.

 

Tuinplanten om cadeau te doen

De juiste planten vinden is een vak apart en iets waar je je moeder goed voor moet kennen. Om een plant als Moederdag cadeau te geven moet je weten wat haar smaak is. Als je nou geen idee hebt, kun je altijd wegkomen met een tuinplant waar een mooie betekenis aan zit. Kies bijvoorbeeld voor een rozenstruik voor in de tuin. Dan kan ze elk jaar wanneer de rozen terugkeren aan het moment denken dat je haar een struik gaf. Dat klinkt natuurlijk raar, maar de rozen staan voor liefde en dat maakt het weer mooi. Een ander voorbeeld is de witte camelia. De betekenis van deze plant is lieflijkheid, en gezien de tijd en energie die het gekost heeft om jou op te voeden, verdient ze wel een compliment.

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.