Naast buitensteigers bestaan er ook steigers voor gebruik binnenshuis!

Als de term 'steiger' valt, denken veel mensen automatisch aan een grote steiger die aan de zijkant of voorkant van een woning staat opgesteld. Buiten dus. Veel mensen realiseren zich niet dat er tegenwoordig ook veel gebruikgemaakt wordt van binnensteigers van www.steigervoorweinig.nl. Steigers voor binnen zijn handig omdat ze verbouwingsklussen in bijvoorbeeld de badkamer, maar ook het schilderen of stucwerken van plafonds en wanden een stuk gemakkelijker maken. Maar hoe zit dit precies? Wat maakt deze binnensteigers nu eigenlijk zo handig? Ofwel: welke pluspunten hebben steigers voor binnengebruik te bieden? In dit artikel brengen we de meest interessante voordelen van een steiger voor binnen, voordelig te koop op www.steigervoorweinig.nl, voor jou in kaart.

1. Veiliger werken
Het grootste voordeel van een steiger voor binnengebruik, voordelig te koop op www.steigervoorweinig.nl, is dat je een stuk veiliger kunt werken aan klussen binnenshuis. Je werkt op de juiste hoogte op een stabiele steiger en hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen terwijl je op een ladder staat te wiebelen.

Steiger binnen

2. Sneller en efficiënter klussen
Met een binnensteiger kun je veel sneller en efficiënter gaan klussen. Op het platform kun je namelijk gereedschappen en materialen kwijt die je voor de klus nodig hebt. Denk je eens in hoe het gaat zónder een steiger bij schilderen of stukadoorswerk: voor nieuw verf of cement moet je telkens van het trappetje af en heen-en-weer lopen. Daardoor gaat veel belangrijke tijd verloren, waar je met een goede steiger geen last van hebt. Je zet dan gewoon alle benodigdheden op het steigerplatform en kunt deze snel pakken.

3. Voor elk type woning een geschikte binnensteiger
Of je nu in een grote villa woont met hoge muren, in een boerderij, een flat of in een standaard rijtjeswoning: voor elk soort woning is er wel een geschikte steiger voor binnen te krijgen die precies past bij het oppervlakte van jouw woning. Zorg dat je voor jezelf goed de maten vastlegt die in jouw specifieke situatie het uitgangspunt vormen voor de gewenste grote van de binnensteiger. Zo weet je van tevoren precies binnen welke maatcategorie je een steiger kunt uitzoeken.

4. Zowel kopen als huren is mogelijk
Binnensteigers kun je tegenwoordig zowel kopen, handig als je regelmatig klust, maar ook huren, nuttig voor een eenmalig project als een badkamerverbouwing. Er is dus voor iedereen een oplossing op maat. Heb je een eigen bouwbedrijf of klussenbedrijf, dan is het aan te raden om een binnensteiger - met een steigeraanhanger voor het vervoer - aan te schaffen.

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.