Handige extra’s voor je mobiele telefoon

Je hebt het misschien niet door, maar de mobiele telefoon is waarschijnlijk één van de meest gebruikte apparaten op een dag. De populariteit neemt steeds verder toe, zowel onder de jeugd als onder de mensen die al wat meer op leeftijd zijn. Het gebruiken van een mobiele telefoon is op zich al zeer leuk om te doen. Je kan er echter voor zorgen dat het gebruiken van een mobiele telefoon nog leuker gaat worden dan dat het al is. Met een aantal handige accessoires en extra’s kan je nog beter gebruik maken van je mobiele telefoon.

Een aantal extra’s voor de mobiele telefoon

Voor de mobiele telefoon zijn veel extra’s te vinden. Je kan het bijna zo gek niet bedenken of het bestaat. Alleen al voor bijvoorbeeld de bescherming van je mobiele telefoon zijn meerdere accessoires te vinden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een telefoonhoesje en aan zogenaamde screenprotectors die je scherm beschermen tegen krassen en barsten. Dingen zoals opladers zijn in principe ook extra’s voor de mobiele telefoon. Je staat er alleen niet vaak bij stil dat dit ook een soort extra is, omdat je deze dagelijks gebruikt als je veel op je mobieltje zit. Hoewel je in het verkeer niet op je mobiel mag zitten gebruik je hem toch wel eens als je in het verkeer zit. Als je bijvoorbeeld de weg ergens naartoe moet weten gebruik je hiervoor Google Maps. Ook hiervoor is een accessoire bedacht, namelijk in de vorm van een telefoonhouder. Tijdens het rijden kan je hier je telefoon in plaatsen en hoef je je alleen nog maar te focussen op het rijden en volgen van de route.

Smartphone accesoires

Draadloos je mobiel opladen

Iedereen weet hoe je een mobiele telefoon op moet laden. Je stopt de stekker in het stopcontact en sluit de andere kant van de draad aan op je mobieltje. Vervolgens moet je een tijdje wachten en dan zit de batterij van de mobiele telefoon weer vol. Niks mis mee, zou je zeggen. Toch is het tegenwoordig een misschien wat ouderwetse manier geworden dankzij de komst van een nieuw item. Dit item is de draadloze oplader. Hiermee kan je, zoals de naam van het product dus al zegt, je mobiele telefoon draadloos opladen. Aangezien je niet altijd een stopcontact in de buurt hebt is dit natuurlijk super handig. Je legt je telefoon simpelweg op de draadloze oplader en de rest gaat allemaal vanzelf. Ook dit is erg handig als je onderweg bent. Er zijn verschillende soorten draadloze opladers te vinden. Dit verschil zit bijvoorbeeld in de sterkte van de oplader en de manier waarop de telefoon aan de draadloze oplader vast komt te zitten.

Zorg voor meer grip

Het komt wel eens voor dat je je mobieltje niet zo stevig vast kunt houden. Dit is natuurlijk erg vervelend, want je wilt natuurlijk niet dat je mobieltje als gevolg hiervan valt en schade oploopt. Ook kan het vasthouden van een mobiel soms erg vervelend zijn voor je vingers, vanwege het gewicht van de mobiel. Met behulp van popsockets kan je deze problemen voorkomen. De popsocket bevestig je aan de achterkant van je mobiele telefoon en sommigen kunnen ook bevestigd worden aan hoesjes. Je verkleint hiermee de kans op het laten vallen van je mobieltje en het is ook nog eens beter voor je vingers. Een ander iets waarvoor je de popsocket kunt gebruiken is om je mobiel neer te zetten. Je kan hem met behulp van de popsocket schuin laten staan en op die manier nog steeds blijven gebruiken.

Het bedienen van de verlichting in de tuin

In de tuin zitten kan soms erg fijn zijn. Vooral tijdens de zomer, als in de avond de temperaturen nog erg aangenaam zijn, is het erg fijn om nog even buiten in de tuin te zitten. Het probleem dat het buiten erg donker is en je eigenlijk een gebrek aan licht hebt komt je vast wel bekend voor. Er is nu een product uitgevonden dat je met behulp van je smartphone kunt besturen. Het gaat hier om de zogenaamde smartverlichting. Je mobieltje kan je dus voor meerdere doeleinden inzetten. Je kan er contact mee opnemen met je vrienden en familie, informatie opzoeken op internet, sociale media bijhouden, maar dus ook de verlichting in je tuin mee instellen. De mogelijkheden die je hebt met je mobieltje lijken dus vrijwel eindeloos. Je kunt nu tijdens de zomer nog even buiten zitten als het al donker is, dankzij deze erg handige functie van je mobiele telefoon.

 

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.