Afvallen met gember

Gember is een specerij waarvan al langer de geruchten rondgaan dat deze specerij helpt met afvallen. Kun je echt afvallen met gember? Lees in dit artikel alle ins en outs van een gember dieet en of gember goed is voor afvallen!

 

Gember en afvallen

Al jaren zijn veel mensen bezig met afvallen. Veel mensen proberen allerlei diëten en manieren om gewicht te verliezen. Uiteindelijk is het belangrijk om de beste manier te vinden voor jezelf. Iedereen heeft een ander lichaam en voor ieder lichaam werkt een ander dieet. Soms is gezond eten de oplossing, maar soms bereik je daarmee niet het ultieme resultaat. Afvallen met gember is zeker mogelijk, maar hoe doe je dat precies?

Gember goed voor afvallen

Gember is zeker goed voor het afvallen, maar je moet niet verwachten dat het wonderen verricht. Het kan gebruikt worden als aanvulling op een gezonde voeding en genoeg beweging. Het is belangrijk dat je naast het gebruik van gember, ook gezonde keuzes maakt. Naast dat gember goed voor afvallen is, helpt gember ook goed tegen andere gezondheidskwaaltjes, zoals:

  • Misselijkheid
  • Migraine

Allerlei redenen dus om een stuk gember in huis te halen. Gember kun je tegenwoordig vrijwel overal kopen, van de supermarkt tot de Turkse groenteboer.

Gember thee of gember capsules

Een goede manier om af te vallen met gember is het drinken van gember thee. Begin elke dag met een kopje thee met verse gember en dit zal de stoelgang bevorderen. Je kunt thuis gemakkelijk verse gember thee maken door stukjes gember af te snijden en dit in heet water te doen. Tegenwoordig kun je ook in veel cafés en lunchrooms terecht voor een heerlijk kopje verse gember thee. Vind je gember niet zo lekker? Dan kun je altijd kiezen voor gember capsules. Dit zijn speciale capsules die je inneemt en hierdoor kun je toch afvallen met gember zonder daadwerkelijk gember te hoeven eten of drinken.

Afvallen met gember

Verse gember afvallen

Verse gember eten of drinken is de beste manier om met gember af te vallen. Je kunt gember rauw eten, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Het is gemakkelijker om verse gember thee te zetten of om gember door je eten te verwerken. Je kunt gemakkelijk de gember schillen en gebruiken in verschillende maaltijden. Gember geeft een extra bite aan je eten. Verse gember kun je verwerken in allerlei maaltijden zoals rijstgerechten of pasta. Om met verse gember af te vallen kun je het beste één portie per dag eten. Heb je geen zin om elke keer naar de supermarkt te gaan om gember te kopen? Dan kun je gember ook gemakkelijk zelf kweken!

 

Afvallen met gember ervaringen

Afvallen met gember helpt, maar zeker niet bij iedereen. Iedereen heeft zo zijn eigen verhaal als het gaat om afvallen met gember. Om het beste resultaat te krijgen kun je het beste iedere dag beginnen met een kop gember thee. Werkt dit voor jou niet? Ook citroen staat erom bekend om te helpen bij het afvallen, zo kun je afvallen met citroen en gember. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijke en gezonde balans. Zo kun je een schijfje citroen toevoegen aan je gemberthee of toevoegen aan het eten.

Heb jij ervaring met het afvallen met gember? Of heb je een andere natuurlijk manier gevonden om de extra kilo’s kwijt te raken? Laat het ons weten. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met het afvallen met gember en citroen.

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.