Fleurige cadeaus voor valentijn

Met de lente bijna voor de deur wordt het ook tijd om te denken aan je tuin of balkon. Ga je er wat mee doen? Doe je dat samen of alleen? Of besteed je liever tijd aan het opfleuren van de binnenkant van je huis, zodat je daar de laatste koude dagen nog wat comfortabeler zit? In alle gevallen is het leuk als je besluit om daar samen met jouw valentijn tijd in te steken. Leer elkaar zo nog beter kennen en wissel ideeën uit over hoe het huis of de tuin eruit zou moeten zien. Vind een middenweg als jullie van mening verschillen, of creëer een klein paradijs als jullie precies hetzelfde denken. Wat kun je nu samen op Valentijnsdag doen en welke cadeaus zijn leuk om te geven? Wij helpen je op weg. 

Fleurig = kleurig

Niet alleen rijmen fleurig en kleurig met elkaar, de betekenissen hiervan gaan ook nog eens perfect samen. Wanneer je denkt aan opfleuren komen  er al gauw kleuren te voorschijn, en hoe leuk is dat? Start samen met jouw geliefde een project voor binnen of buiten. Schilder bijvoorbeeld een oud meubelstuk in een vrolijke kleur, of ga op zoek naar kleurrijke decoraties. Als je nu weet welke kleur de favoriet is van jouw valentijn, ga dan op zoek naar cadeaus in die kleur. Mix and match kussens of kaarsen met elkaar, voeg hier een kaart aan toe met een lieve boodschap en een bos bloemen en voila! Je hebt een zelf samengesteld kleurrijk cadeaupakket waarmee iedereen blij zal zijn. 

Bezoek samen een tuincentrum 

Cadeaus zijn natuurlijk leuk om te geven, maar soms kan het moeilijk zijn om iets uit te kiezen voor een ander. Mocht je er echt niet uitkomen, dan kun je een tegoedbon geven of voorstellen om samen naar een tuincentrum te gaan. Zo ben je én samen op stap én kies je nooit een verkeerd cadeau uit. Daarbij is het gunstig om het aanbod van een tuincentrum in het echt te zien. Zo kun je beter inschatten hoe groot iets is en of het wel echt past bij de rest van de inrichting. Wandel samen door een tuin boutique en geniet van alle aanwezige pracht en praal. 

Bloemen en hun betekenissen  

Niet alle valentijnscadeaus hoeven een diepere betekenis te hebben, maar voor wie dat wel leuk vindt benoemen we hier de liefdevolle betekenissen van een aantal bloemen. Een boodschap hoeft niet altijd geschreven te zijn, zeg het bloemen! We zetten ze voor je op een rij: 

  • Tulpen! Deze bloemen staan voor de perfecte liefde en passen daarom goed bij Valentijnsdag. Hiermee uit je je liefde, waardering en sympathie;
  • Freesia, deze bloem staat voor onvoorwaardelijke liefde;
  • Pioen, deze bloem kun je aan iedereen geven. Je vertelt de ander ermee dat je ze een gelukkig leven gunt en een goede gezondheid; 
  • Roos. Niet te vergeten natuurlijk! Dé bloem van liefde, genegenheid, geluk en vreugde. 

Met al deze bloemen bij elkaar ontstaat er een compleet liefdesboeket, waarmee je alles zegt wat je jouw geliefde toewenst. Of je nu kiest voor een gekocht cadeau, een zelf samengesteld cadeau of een cadeaubon, elke keuze is een blijk van waardering en liefde en laat dat nou nèt zijn waar Valentijnsdag om draait. 

 

Downloading our folder

To download our folder we require you to fill in your name and email address.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.