Ananasplant tegen snurken

Hoe meer planten je in huis hebt, hoe beter natuurlijk! En sommige planten zijn niet alleen goed voor de sfeer in huis, maar hebben ook nog andere functionaliteiten. Sommige planten zijn bijvoorbeeld goede luchtzuiveraars, terwijl de ananasplant helpt tegen snurken volgens sommigen! Deze anti snurk plant zorgt er volgens sommige voor dat jij of misschien wel je partner, nooit meer snurkt! Dankzij zijn opvallende voorkomen is de ananasplant weer trendy, dus je kan er gerust een op je nachtkastje plaatsen. 

Anti snurkplant - Goodgardn.nl

Bromelia: de anti snurk plant

De Bromelia, ananasplant of anti snurk plant; het zijn allemaal namen van deze prachtige plant. Deze plant komt oorspronkelijk uit Brazilië, Paraguay en Bolivia. Het is een plant die veel zuurstof afgeeft, waardoor de lucht in huis gezuiverd wordt. De ananasplant is een plant die je goed in de slaapkamer kunt neerzetten, dan helpt de leuke ananasplant wellicht tegen snurken!

De vrucht van de ananasplant

Je zult misschien denken, lekker zo een ananas bij een ananasplant. Maar niets is minder waar, de vrucht van de anti snurkplant is puur decoratief! Je kunt deze ananas dus niet eten en deze ananas is niet hetzelfde als die je in de supermarkt koopt. Een voordeel van de ananasplant is dat deze niet giftig is voor katten.

Ananasplant verzorgen

Deze anti snurkplant koop je bij verschillende tuincentra bij jou in de buurt. De ananasplant staat erom bekend tegen snurken te helpen. De verzorging van deze anti snurk plantEen ananasplant verzorgen: hoe doe je dat? De ananasplant of bromelia wordt steeds populairder in de Nederlandse huiskamer. Veel mensen zetten de plant in de slaapkamer als anti snurk plant. is net even iets anders dan alle andere planten. Het water geven gaat niet op dezelfde manier, je geeft de ananasplant namelijk water in de kern van de plant. Op deze manier kan de anti snurk plant het water het beste opnemen. Ook is het belangrijk dat als je de ananasplant in de slaapkamer zet tegen snurken, dat je de anti snurkplant op een warme plek zet met veel licht. Krijgt jouw ananasplant bruine bladeren? Dan moet je de plant wellicht op een andere plek neerzetten met minder licht en hitte. De plant tegen snurken houdt van een vochtige aarde en hoge luchtvochtigheid. Geef deze plant dan ook eens in de zoveel tijd een heerlijke douche met de plantenspuit.

Is het bewezen dat de ananasplant snurken tegengaat?

Dit is natuurlijk een belangrijke vraag. Het antwoord is simpel: nee! Het is tot nu toe nog niet bewezen dat de ananasplant snurken tegengaat. Het wordt al jaren gezegd dat dit wel zo is en het heeft bij meerdere personen geholpen, maar echt bewezen is de anti snurkplant nog niet. Koop de plant tegen snurken en kom er zelf achter of deze plant jou helpt tegen snurken. De vraag of een ananasplant tegen snurken helpt is dus nog niet bewezen. Maar hoe zorgt deze plant er eigenlijk voor dat je niet meer snurkt ‘s nachts? ‘S nachts geeft deze anti snurk plant zuurstof af en heeft de ananasplant een geur die de luchtweg weer open maakt. Ook stoot de ananasplant het enzym bromeliane uit, dit is een onstekingsremmend enzym.

Anti snurk plant stekken

De ananasplant is een plant die na de bloei niet meer opnieuw gaat bloeien. Hartstikke zonde, maar hier kun je iets aan doen! Je kunt deze anti snurk plant namelijk stekken! Als je de ananasplant stektDe Ananasplant is een plant die steeds populairder wordt en vaker terug te zien is in huiskamers. Wil je jouw eigen ananasplant stekken of zelfs een ananasplant kweken?, is de kans groot dat je een nieuwe ananasplant krijgt. Op deze manier kun je nog langer van je ananasplant genieten! Wil je meer weten over de ananasplant tegen snurken of wil je een ananasplant kopen? Ga dan naar een tuincentrum bij jou in de buurt. Test zelf uit of de ananasplant tegen snurken helpt en laat het ons weten! Denk jij dat een ananasplant helpt tegen snurken? Of ken je toevallig een andere plant waar jij van weet dat deze een extra functie heeft? Wij horen het graag van je.

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.