3 redenen waarom jij voor een tuincanvas moet kiezen

Kan jouw tuin of balkon ook wel wat extra kleur gebruiken? Of heb jij een saaie muur of schutting waar je steeds maar weer tegenaan kijkt? Dan is een tuincanvas precies datgenen waar jij naar op zoek bent! Wij geven je drie redenen waarom jij voor een tuincanvas moet kiezen. 

Wat is een tuincanvas?

We hebben het wel over een tuincanvas, maar wat is het eigenlijk? Het is een doek dat strak gespannen wordt over een houten fram. Vergelijkbaar dus met het traditionele canvas dat je bij veel mensen in huis ziet. Maar nu dus ook voor buiten! Het is de ideale gepersonaliseerde wanddecoratie voor in tuinen of op balkons. Van standaard ontwerpen tot de mogelijkheid tot eigen foto’s uploaden: het kan allemaal!

Het tuincanvas lijkt in bijna alle punten op het ‘normale’ canvas. Het enige echte verschil is het materiaal, dat bestand is tegen weer en wind.

1.   Aankleding zonder onderhoud

Wel groen in je tuin of balkon, maar geen tijd of zin in al het onderhoud? Dan is een tuincanvas ideaal. Het doek vergt namelijk nauwelijks onderhoud. Het doek zelf is water- en weerbestendig. Het kan dus tegen een stootje en ook bij regen kun je het met een gerust hart buiten laten hangen. Wordt het doek na verloop van tijd toch een beetje vies, dan kun je het eenvoudig met een doek en mild schoonmaakmiddel schoonmaken. Zo kun jij het hele jaar door genieten van jouw tuindecoratie. En je bepaalt zelf het aandacht. Ga jij voor een groen bos? Of is een weids uitzicht meer iets voor jou?

Het tuincanvas wordt gemaakt van een extra stevig doek. Zowel het materiaal als de inkten kunnen tegen een stootje en zijn water- en UV-bestendig. De kleuren blijven dus extra lang mooi!

canvas in de tuin

2.   Een tuincanvas past overal

Je hoeft geen groot vrijstaand huis met een grote tuin te hebben om toch een tuincanvas op te kunnen hangen. Het enige dat je nodig hebt is een spijker of schroef om het frame aan op te hangen. Dit kan in een tuin, maar je kunt bijvoorbeeld ook prima je balkon ermee opvrolijken. Geen saai uitzicht meer en die lelijke reling is ook direct weggewerkt. En het handige is dat veel soorten op maat gemaakt (kunnen) worden. Zo vind je altijd wel een passend formaat voor dat ene plekje dat jij op het oog hebt.

3.   Standaard of uniek? Het is aan jou

Er zijn verschillende soorten en manieren om een tuincanvas te bestellen. Je kunt kiezen voor een standaard ontwerp. Lekker makkelijk, maar het is niet helemaal uniek. Uniek is het wel als jij je eigen foto laat afdrukken.

Standaard ontwerpen

Zoveel mensen, zoveel smaken. En dat zie je ook terug in het aanbod van standaard ontwerpen. Deze lopen namelijk sterk uiteen. Van ruige natuur, rustgevende tropische stranden tot schattige dieren: je vindt het allemaal. Het grote voordeel is dat je zelf niet aan de slag hoeft met foto’s. Iedereen kan op deze manier een tuincanvas met een foto van goede kwaliteit kopen. Hierin zit ook direct het nadeel: iedereen kan het kopen. Je haalt dus geen uniek doek in huis. Daarnaast moet ook maar net het ontwerp verkrijgbaar zijn waar jij naar op zoek bent.  

Eigen foto op tuincanvas

Net als bij canvas voor binnen, kun je op tuincanvas ook een eigen foto laten afdrukken. Dit is natuurlijk extra leuk en het zorgt voor een persoonlijke tint aan de aankleding van je tuin. Met het afdrukken van jouw mooiste vakantiefoto’s zorg je er ook nog eens voor dat je altijd in de vakantiesferen kunt blijven als je buiten bent, ongeacht het seizoen. Maar ook een mooie familiefoto of een portret van een speciaal iemand behoort tot de mogelijkheden.

Of kies jij er voor om een een ander speciaal moment af te laten drukken? Doordat je het tuincanvas helemaal naar eigen wens kunt personaliseren is het ook het ideale cadeau. Wat is er nou leuk om een bijzonder moment van jullie, vereeuwigd op het canvasdoek, weg te geven. Leuker en origineler dan veel andere cadeaus!

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.