Zo is jouw tuin klaar voor een dagje zonnen

Er komen weer heerlijk warme dagen aan en dat betekent dat je maar al te graag in je eigen tuin duikt. Hier kun je heerlijk van de zon genieten, mits je de tuin hier goed op hebt ingericht. Kijk je nu naar jouw tuin en denk je niet dat je hier tot rust komt komen terwijl je de zon op je huid kunt voelen? Dan is er werk aan de winkel! Het is tijd om jouw tuin snel een kleine make-over te geven, zodat je nog precies op tijd lekker in de zon kunt zitten. Hieronder lees je wat je allemaal nodig hebt.

Goede zonwering

Laten we beginnen met goede zonwering, want er zijn maar weinig mensen die een hele dag in de volle zon willen zitten. Natuurlijk is het af en toe even fijn om die warmte op je huid te voelen, maar het is niet heel verstandig om hier de hele dag in te liggen. Dat is namelijk niet erg goed voor je huid. Zorg dus dat je fijne zonwering hebt om je huid zo nu en dan even rust te geven en zodat je even kunt afkoelen.

Een fijne zitplek

Het maakt eigenlijk niet uit of je lekker aan een eettafel wilt zitten of dat je liever met de benen omhoog zit, je hebt een goede zitplek nodig. Je kunt uit verschillende varianten kiezen, maar onze voorkeur ligt toch echt bij een fijne loungeset. Dit komt puur omdat deze zo lekker multifunctioneel is en je deze op allerlei momenten goed kunt inzetten. Zo kunnen mensen hier plaatsnemen tijdens een verjaardag of lekkere barbecue, maar je kunt hier ook lekker languit liggen en echt zonnebaden. Leg er wel een handdoek overheen, zodat je niet om het weekend de kussenhoezen hoeft te wassen!

Tuin in de zomer

Maak het netjes

Je tuin hoeft er niet tiptop bij te staan om lekker van de zon te kunnen genieten, maar het helpt wel als het een beetje netjes is. Als je bijvoorbeeld een betegeld terras hebt is het wel een goed idee om het onkruid regelmatig te verwijderen en met een bezem al het zand en stof weg te halen. Zo kun je lekker op je blote voeten door de tuin wandelen, zonder dat je een hele zandbak weer mee naar binnen neemt. Een paar minuten vegen zorgt voor een stuk minder gedoe, waardoor je dus echt helemaal tot rust kunt komen. 

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.