Zo geef je je achtertuin een luxe uitstraling

Of je nu een kleine of grote tuin hebt, van veel of weinig groen houdt: je achtertuin is iets waar je best wat meer aandacht aan mag besteden. Het is niet alleen een verlenging van je woning, maar ook een plek om heerlijk tot rust te komen of om te kletsen of eten met vrienden. Wil je nog meer van je tuin kunnen genieten? Geef hem dan een luxe uitstraling. Lees hier onze tips!

Zorg voor goed onderhoud

Is het een rommel in je tuin? Dit geeft niet echt een luxe uitstraling. Daarom is het van belang dat je de tuin goed onderhoud door onkruid weg te halen, planten op tijd te snoeien en in de herfst de gevallen bladeren weg te halen.

Kies een mooie schutting

Een andere manier om je tuin een luxere uitstraling te geven, is met de juiste schutting. Ga voor een modern exemplaar in een donkere kleur, welke is gemaakt van duurzaam materiaal. Dit ziet er niet alleen mooi uit, de schutting gaat zo ook nog eens lang mee!

Werk met dezelfde stijl als binnen

Je tuin is een verlenging van je woonhuis. Laat de stijl van binnen doorlopen in de tuin door hetzelfde kleurenpalet aan te houden en bijvoorbeeld een buitenvloer te zoeken die lijkt op de vloer binnenshuis. Daarnaast kun je dezelfde soort accessoires gebruiken om nog meer een geheel te creëren.

Terrasoverkapping

Plaats een overkapping

Een overkapping ziet er niet alleen luxe uit, maar geeft ook dat luxe gevoel. Daarnaast zit je droog én een stuk warmer, wat fijn is op de wat frissere zomeravonden of tijdens het herfstseizoen. Ga voor een terrasoverkapping van glas, zodat je er meerdere seizoenen van kunt genieten.

Koop een loungeset

Eigenlijk is een terras niet af zonder een loungeset. Een hele investering, maar wel een waar je goed de vruchten van kunt plukken. Het ziet er namelijk niet alleen mooi uit, het zit ook nog eens erg comfortabel. 

Ga voor een jacuzzi

Wil je een écht luxe tuin? Dan kan een jacuzzi natuurlijk niet ontbreken. Een jacuzzi ademt luxe! Kleine tip van ons: wanneer je het bad onder de overkapping plaatst, kun je er het hele jaar door van genieten!

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.