's winters van de tuin genieten?

Zo geniet je in de winter optimaal van jouw tuin

Wil jij in de winter optimaal genieten van de tuin? De winter is misschien wel het gezelligste seizoen dat er bestaat. Lekker sneeuwpoppen maken, schaatsen, chocomel drinken en genieten van de mooiste kerstversiering. In de winter wil je natuurlijk ook van jouw tuin genieten. Zo kun je ervoor kiezen om een serre te maken met onderdelen zoals een plexiglas plaat of een winterbarbecue te houden in de tuin. Wij hebben enkele ideeën voor je op een rijtje gezet, zodat je straks in de winter volop kunt genieten van jouw tuin.

Bouw een veranda

Met een veranda met materialen van Vos Kunststoffen kun je ervoor zorgen dat je het gehele jaar door beschut bent tegen diverse weersomstandigheden. Zo zal de veranda je in de winter beschermen tegen wind en regen en kun je alsnog lekker buiten zitten. Om het jezelf net wat warmer te maken, kun je er ook voor kiezen om een terrasverwarmer toe te voegen. Neem wat fijne dekens en kussens mee naar buiten, een kop lekkere chocomelk of thee en ervaar hoe knus buiten zitten in de winter kan zijn.

Houd een winterbarbecue

Als je denkt aan barbecueën, dan zul je waarschijnlijk meteen aan de zomer denken. Hoewel barbecueën in de zomer erg fijn is, kun je ook in alle andere seizoenen lekker barbecueën. Er zijn steeds meer mensen die gewoon in de winter een speciale winterbarbecue organiseren. Wel moet je natuurlijk rekening houden met de kou als je in de winter een barbecue organiseert. Kies dan ook voor een goede barbecue met deksel, zodat je de kou buiten kunt houden. Dit zal de temperatuur in de barbecue niet beïnvloeden. Er zijn speciale barbecues verkrijgbaar die geschikt zijn voor een winterbarbecue. Bekijk online dan ook gerust welke soort modellen er zoal zijn.

Zorg voor winterbloemen en planten

Ook in de winter kan jouw tuin wel wat vrolijkheid gebruiken. En dat doe je door te zorgen voor mooie bloemen en planten. Je weet uiteraard dat niet alle bloemen en planten de winter overleven. Daarom kun je het beste op zoek gaan naar soorten die in deze tijd van het jaar volop in bloei staan. Denk bijvoorbeeld aan de skimmia en de toverhazelaar. Deze planten beschikken over prachtig gekleurde bloemen en brengen meteen een fijne sfeer in jouw tuin. Wij wensen je veel succes met onze tips.

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.