Met een inground trampoline maak je een leuke speelplek in de tuin

Een leuke speelplek in je tuin maken is zo gedaan. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een leuk speeltoestel, een paar schommels en een glijbaan of onze favoriet, een inground trampoline. De trampoline is natuurlijk een tijdloos speeltoestel dat nog jarenlang meegaat en nog jarenlang leuk gevonden wordt door je kinderen, en misschien ook jezelf? Als je voor een leuke en veilige trampoline wilt gaan, dan raden we de inground trampoline aan. Deze wordt in je tuin geplaatst boven een gat, waardoor de trampoline op dezelfde hoogte als de grond staat. Je tuinaanzicht wordt niet verstoord en je hebt een leuke speelplek in je tuin gemaakt voor je kinderen.

Er zijn verschillende soorten inground trampolines te koop. Zo zijn er sowieso al verschillende maten zoals een kleinere of grotere versie en daarnaast zijn er ook verschillende vormen zoals een ronde trampoline of trampoline rechthoekig. Ook kun je kiezen voor speciale inground trampolines met veiligheidsnet, die het trampoline springen nog veiliger maken. Als je een goede inground trampoline wilt kopen, is het handig sowieso goed op te meten welke maat en vorm er het beste zouden passen in je tuin. Ben je daar over uit? Dan kun je over gaan op de koop.

 Trampoline tuin

Een inground trampoline kopen bij onze favoriete winkel

Een inground trampoline uitkiezen kun je het beste doen met een beetje voorbereiding. Zoals we hiervoor al benoemde, bedenk je hoeveel ruimte ervoor is in je tuin en welke vorm hier het beste past. Op een rechthoekige trampoline passen vaak meerdere kinderen, maar een ronde vorm staat leuker en past op meer plekken. Bedenk je ook of je dat veiligheidsnet er graag bij zou willen. Als je daarover uit bent, dan raden we aan een kijkje te gaan nemen bij onze favoriete winkel voor inground trampolines, namelijk Etan Trampolines. Hier kun je kiezen uit allerlei soorten en maten en daarnaast zelfs een ingraafservice erbij boeken.

De vele voordelen van een trampoline inground

Er zitten veel voordelen en pluspunten aan een inground trampoline. Ten eerste is het een veilige optie, omdat de kinderen op ooghoogte springen en je ze goed in de gaten kan houden. Daarnaast is de valhoogte miniem, doordat de trampoline gelijk staat met de grond. Ook kan een inground trampoline makkelijk worden weggewerkt in de grond en wordt het tuinaanzicht van je prachtige tuin niet verstoord. Kies dus voor een inground trampoline. 

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.