Bijzonder buiten met Led verlichting

Met Led strips verander je je tuin in een handomdraai in een bijzondere buitenruimte. Veel mensen zijn binnenshuis al overgestapt op Led verlichting. Niet zo gek, want Led verlichting is op dit moment de meest duurzame manier van verlichten. Het vervangen van je oude verlichting door Led verlichting kan dus een grote besparing opleveren. Wat niet veel mensen weten is dat Led verlichting ook bij uitstek geschikt is voor de tuin. Mooie Led strips koop je gemakkelijk online, bijvoorbeeld via deze link.

Led strips

Een Led strip uitermate geschikt voor gebruik buitenshuis. Daarnaast zijn ze makkelijk te installeren en simpel te bedienen via een app. Led strips te krijgen in witte tinten, maar er zijn ook verschillende gekleurde varianten op de markt. De RGBW Led strips bevatten vier kleuren (rood, blauw, geel en wit) die je gemakkelijk aan kunt passen. Zo verander je je tuin gemakkelijk in een groene oase of misschien wel een rood liefdesnestje.

Led strips zijn bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld het markeren van een pad, of het omlijsten van een veranda. Uiteraard zijn er naast Led strips ook verschillende spots verkrijgbaar die krachtig gebundeld licht produceren. Deze Led spots zijn perfect om die mooie hoge boom te accentueren, of misschien heb je wel een mooi standbeeld dat je in de spotlights wil zetten!

Verlichting onder water

Wie zijn vijver of aquarium een bijzondere twist wil geven zit ook helemaal goed met Led. Er zijn verschillende waterdichte Led lampen verkrijgbaar die je vijver moeiteloos omtoveren tot onderwaterparadijs. Probeer eens de waterdichte Led strips met kleur. Simpel aan te brengen en makkelijk te bedienen met een afstandsbediening of app. Zo maak je van je vijver of aquarium een echte eyecatcher!

Gebruiksvriendelijk

Zelfs iemand met twee linkerhanden kan Led verlichting installeren. Led strips zijn voorzien van een sterke 3M-plakstrip waardoor ze simpel en snel op allerlei verschillende ondergronden geplakt kunnen worden. Indien een Led strip ingekort moet worden kan je er simpelweg een stuk vanaf knippen. Ok is het mogelijk om één lange Led strip te creëren door verschillende strips aan elkaar te plakken. Vaak worden Led strips achter een balk of kast gemonteerd en is de strip zelf niet zichtbaar. Wil je de Led strip op een wél zichtbare plek plaatsen? Maak dan gebruik van een Led strip profiel. Dit profiel zorgt ervoor dat het licht gelijk verdeeld wordt en dat de Led strip zelf niet zichtbaar is.

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.