Heb jij al een veranda? Ontdek de voordelen!

Een veranda, zo’n overkapping die aan je huis vaststaat. Een top investering die je er dubbel en dwars uithaalt. Dus twijfel of jij een veranda wil bouwen? Na deze blog weet je het zeker! Graag nemen we je mee en vertellen we je alles over de voordelen van een veranda. 

Geniet het hele jaar door onder je veranda

Een overkapping aan huis zorgt ervoor dat je jouw leefruimte als het ware vergroot. Zo kun zomers de deuren wagenwijd open zetten, gemakkelijk in en uit lopen en heerlijk vertoeven onder jouw veranda. Je hebt hiermee een goede plek in de schaduw gecreëerd, en dat kan heel fijn zijn wanneer we een hete dag in Nederland hebben! Maar niet alleen in de zomer heb je profijt van je veranda. Ook in tijdens koudere dagen kun je hier genieten. Wel is het dan aan te raden te investeren in een terrasheater en misschien wel zijwanden die je open en dicht kunt schuiven. Kortom, met een veranda profiteer je het hele jaar door!

Veranda bij Fonteyn

Bescherm tuinmeubelen met een veranda

Een ander voordeel dat een veranda met zich meebrengt is dat niet alleen jij, maar ook je mooie tuinset uit de regen blijft. Hierdoor worden ze niet blootgesteld aan vuil, waardoor ze langer mooi blijven! Zo verleng je de levensduur van je tuinmeubelen. Wel dien je je tuinmeubelen zo nu en dan te onderhouden door ze schoon te maken met een nat doekje. Kleine moeite, groot resultaat!

Creëer veel sfeer door een veranda

Een veranda is het ultieme item om sfeer te creëren in je tuin. Je kunt het er gezellig maken met tuinmeubelen, planten, een terrasverwarmer en nóg leuker: een buitenkeuken. Steeds meer mensen barbecueën buiten, ongeacht het weer. Onder je veranda kun je ten alle tijden de barbecue aansteken en genieten van een diner buiten. Is het echt te koud? Steek de barbecue aan en eet vervolgens binnen! Kortom, met een veranda verbeter je je relaxte buitenleven!  

Wil je een veranda kopen? Bij Fonteyn kies je uit een breed assortiment veranda’s van verschillende materialen! Zo weet je zeker dat jouw favoriet erbij zit. 

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.