Halloween decoratie

Het najaar komt er weer aan en het is dus weer tijd voor de allerleukste Halloween decoratie! Wanneer is Halloween eigenlijk? Het vindt elk jaar plaats op 31 oktober. Halloween is een populair feest waarbij verkleden, versieren, de herfst en gegriezel natuurlijk centraal staan. Niet alleen is het leuk om zelf een mooi kostuum aan te trekken, ook is het een goed idee om jouw woning zo mooi mogelijk te versieren! Je kan in allerlei winkels Halloween versiering (Action, Xenos, Etc.) kopen, maar natuurlijk zijn er ook allerlei mogelijkheden om Halloween decoratie zelf te maken! Lees verder voor de allerleukste Halloween tips!

Halloween decoratie ideeën

Halloween decoratie bestaat in alle soorten en maten! Kies daarom uit onze favoriete ideeën en versier jouw huis naar eigen voorkeur. Hier is Halloween decoratie voor binnen en buiten!

  • Kies voor een lichtbak! Dit is een vierkante lamp waar je letters voor kunt schuiven, zodat je een woord leesbaar kunt maken. Kies voor een mooie lichtbak en maak er een leuke Halloween-gerelateerde tekst op! Versier deze vervolgens met spinnen, webben, pompoentjes en andere vrolijke producten.
  • Kies voor een Halloween slinger! Deze zijn in bijna elke feestwinkel wel te koop en vrolijken jouw huis enorm op voor deze feestdag. Bekijk leuke feestartikelen voor Halloween om inspiratie op te doen. Kies uit spookjes, pompoenen, dennenappels of spinnen… de mogelijkheden zijn eindeloos!
  • Leuk Halloween gebak maakt zo’n feestdag als deze natuurlijk helemaal af. Bij veel verschillende bakkers kun je mooi versierde taarten, cupcakes en koekjes vinden. Kies anders zelf voor een leuke bakvorm, vrolijk gekleurd marsepein of Halloween-sprinkles!
  • Maak een vrolijke raamtekening! Dit doe je handig met krijtstift, meestal te vinden tussen de feestartikelen. Bekijk leuke ideeën op Pinterest of bedenk zelf iets moois!
  • Hol een pompoen uit! Dit kost even tijd, maar dan heb je ook echt wat. Vergeet natuurlijk geen pompoensoep te maken van de inhoud.

Halloween decoratie zelf maken

Het allerleukste is natuurlijk om jouw Halloween versiering zelf te maken! Dit kan op verschillende manieren en het ligt er natuurlijk aan wat je graag wilt maken. Zorg allereerst dat je de juiste spullen in huis hebt en ga daarna lekker aan de slag! Dit zijn onze favoriete DIY projecten voor Halloween!

1.Zwarte woonaccessoires

Hiervoor heb je leuke woonaccessoires, zwarte acrylverf en een penseel nodig. Verf leuke woondecoratie in jouw huis zwart voor een griezelige en mysterieuze sfeer! Denk aan vazen, bloemen, takken, kandelaren en nog veel meer. Zoek buiten naar herfstbladeren en verf deze zwart. Teken er een griezelig wit gezichtje op, en je hebt superleuke vleermuisjes!

2.Uitgeholde pompoen

Hol een pompoen uit! Dit is soms een flinke klus, maar levert wel prachtige resultaten op. Hiervoor heb je een pompoen, een scherp mes, een marker of pen, een lepel en een waxinelichtje nodig. Snij de bovenkant van de pompoen eraf en begin met de lepel de inhoud eruit te schrapen. Als je hiermee klaar bent, teken je een griezelgezicht op de pompoen. Ook dit snij je eruit. Steek tot slot het waxinelichtje aan en stop deze in de pompoen.

3.Schedelvaas

Hiervoor heb je een schedelvormige vaas nodig, en een paar mooie herfstbloemen. Plaats deze mooi in de schedel en zet deze voor het raam. De perfecte versiering voor Halloween!

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.