Haal meer uit je tuin: kijk er tv!

De afgelopen jaren zien we een trend ontstaan waarbij we de tuin gebruiken voor steeds meer doeleinden. Vroeger zaten we met lekker weer in de tuin en als het écht meezat dan werd er zelfs in de tuin gegeten. Tegenwoordig is dit wel anders. De tuin is meer omarmd dan ooit en een volwaardig onderdeel van het huis geworden. Dit is mede ontstaan door de ontwikkelingen op het gebied van tuinmeubels en tuinhuizen. Hierdoor sporten we in de tuin, vieren we er feest en brengen we er lange zomeravonden door. Maar iets wat nog niet veel gebeurt, maar zeker een aanrader is? Buiten tv kijken. Hoe je dat aanpakt? Lees snel verder!

Lachen in je tuin

Licht uit, tv aan!

Buiten tv kijken is een garantie voor gezellige avonden met het gezin op de loungebank. Lekker een plaid, houtkachel en een drankje erbij en je kunt dit zelfs hartje winter doen. Een aparte tv hiervoor aanschaffen is aan te raden, maar je kunt ook al de beste tv aanschaffen inclusief de mogelijkheid om deze te verplaatsen. Zorg er wel voor dat hij droog en veilig hangt, je wilt natuurlijk wel dat je tv langer meegaat.

Waar op letten bij tv in de tuin

Een tv in de tuin is een enorme aanrader, maar vraagt wel wat voorbereiding. Zorg dat hij stevig onder een afdakje hangt, of dat je hem weer snel kunt verwijderen. Zorg ook voor een veilige elektriciteitsaansluiting die niet nat wordt. Ook is het slim de tv zo te plaatsen dat de zon er niet vel op schijnt, dit zorgt er namelijk voor dat er overdag weinig tot niets zichtbaar is op jouw tv. En laat dat nu net zijn wat je níet wilt. Ook het geluid van je tv verdient aandacht, buiten heb je namelijk meer last van ruis dan binnen. Investeer daarom in een goede speakerset, maar wel ééntje die gericht is op jou en niet op je buren. Die wil je natuurlijk wel te vriend houden.

Kortom, een tv in de tuin is een aanrader wanneer jij alles uit je tuin wilt halen. Hang hem onder de veranda of verwijder hem wanneer het regent en je het niet gebruikt. Het zorgt ervoor dat je een heerlijke vakantievibe creëert in je eigen tuin zonder dat je van huis hoeft. Daarnaast is het een leuke toevoeging aan je tuin wanneer jij graag feestjes en barbecues daar geeft voor vrienden en familie. Het afspelen van muziek op je tv is dan een extra sfeer verhogend middel! Of wat dacht je van een voetbalwedstrijd?

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.