De leukste tuindecoratie

Je tuin of balkon is net zo'n fijne plek als je woonkamer, dus het is superleuk om deze ook gezellig aan te kleden. Met tuindecoratie kun je echt iets moois maken van deze ruimte. En geen zorgen over het weer, want de meeste tuinaccessoires kunnen prima tegen een buitje of zonnetje. Dus, weg met die saaie muren, schuttingen en lege vloeren! Er is voor elke hoekje wel iets leuks te vinden, ook tussen je planten. En denk grootser dan alleen wat lampjes: wat dacht je van decoraties zoals vlinders, vogeltjes, tuinkabouters, toffe kleden, kunstwerken of zelfs waterornamenten? Er is zoveel keus in tuinspulletjes, je vindt vast iets wat helemaal past bij jouw stijl en maakt je tuin of balkon helemaal jouw plekje.

Cortenstaal vogels

Een metal bird is echt een prachtige toevoeging aan je tuin. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig cortenstaal, wat betekent dat ze niet alleen mooi, maar ook duurzaam en onderhoudsvrij zijn. Het leuke aan cortenstaal is dat het door de tijd heen langzaam roest, waardoor de vogels een unieke, roestbruine kleur krijgen die steeds mooier wordt. Er is ook nog eens een heleboel keuze in soorten vogels, zoals merels, mussen en ijsvogels, dus je vindt vast iets dat perfect bij jouw tuin past. En een extraatje: sommige van deze metalen vogels hebben handige haakjes waar je in de winter vogelvoer aan kunt hangen. Zo heb je niet alleen mooie decoratie, maar trek je ook echte vogels aan, wat voor een gezellige sfeer in je tuin zorgt.

Windgong

Metalen windgongs zijn ook echt ware kunstwerken. Ze voegen een vleugje schoonheid en sereniteit toe aan je tuindecoratie. Of je er nu een ophangt aan je favoriete boom, aan de veranda van je terras bevestigt, of zelfs binnen in je balkon of woonkamer plaatst, zij zijn echt prachtig wanneer ze afzonderlijk ronddraaien in de wind. Bovendien kunnen deze roestige ornamenten ook binnen gebruikt worden. En wat dacht je ervan om een metalen windgong als cadeau te geven aan een goede vriend?

Tuinbeelden

Tuinbeelden zijn echt een leuke manier om je tuin of balkon wat gezelliger en persoonlijker te maken. Er is zoveel keus, voor elke smaak wel wat. Houd je van klassiek? Dan zijn beelden van Griekse godinnen of Romeinse soldaten misschien wel iets voor jou. Als je meer van modern houdt, kijk dan eens naar abstracte kunstwerken of vrolijke dierenbeelden, zoals vogeltjes, kikkers of grappige kabouters. En als je van natuur houdt, zijn er ook beelden van bosdieren, zoals hertjes of uilen. Ze zijn er in allerlei materialen, van steen tot metaal en hars. Zo'n beeld kan echt iets bijzonders toevoegen aan je tuin of balkon, of die nou groot of klein is. Hoe ga jij je tuin decoreren?

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.